Site Overlay

Rólam

Sokat gondolkodtam, hogy identifikáljam magam, de őszintén fogalmam nincs. Annyi aspektusa van az életemnek, hogy képtelenség egy kiragadott momentum alapján kijelenti, hogy Vegera Tamás vagyok, xxx. És persze ez a lista egyre csak bővül.

Szóval talán maradnék az életművésznél. Ezt a kedves jelzőt egy olyan embertől kaptam, akit nem ismerek, mindössze egy albérletet szerettem volna kivenni tőle pár éve, majd a következő email váltás zajlott le [rövidítettem]:

– Biztosabb hátérrel rendelkező bérlőket keresünk. A blogja és a Facebook oldala nem erről győzött meg minket.
– egy villamosmérnöki háttér miért nem elég biztos? Mi okozta a negatív döntést?
– Életművész, nem villamosmérnök [blog link], mert ahhoz el is kell tudni végezni azt a szakot.

Arról persze ódákat lehetne zengeni, hogy a végzettségnek mennyire semmi köze nincs manapság a stabilitáshoz, a biztos háttérhez, de még csak a jó keresethez sem, de ettől most eltekintenék.

Mindenesetre megtetszett ennek a jelzőnek a pozitív csengése.

Az biztos, hogy sohasem az az ember voltam, aki úgy csinálta a dolgokat, ahogy azokat “kell”, mindig kilógtam a sorból, mindig mást csináltam, mindig máshogy. Ez persze sokszor nem volt a legjobb út, erre egyik jó példa a CEWI sztorim. Azóta folyamatosan próbálok fejlődni ebben és tanulni másoktól, mások hibáiból, több-kevesebb sikerrel.

Jelenleg az ELTE-PPK-n vagyok pszichológus hallgató. 10 évet dolgoztam villamösmérnökként, szoftverfejlesztőként, miután nem fejeztem be a BME-VIK-et. Emellett foglalkozom crypto trade-eléssel, 3D nyomtatással, hobbiból fotózom, Tinder szakértek (nem mintha értenék hozzá) és egyszer lesz egy alpaka farmom, ahol Boston Dynamics-es robotok fogják ganézni az állatokat. 

Igen, az agyam mindig ennyire százfelé van, a blog kezdőképernyője is ezt hivatott jelképezni a nagy színes végtelen jellel. Rengeteg gondolat, hideg, meleg, jó, rossz, körbe… körbe… körbe…

Ha szívesen követnéd, ahogy kidumpolok az agyamból úgy kb. bármit, akkor kérlek kövess Facebook-on: